Cod autorizare ANAF expirat

Started by Sorin, Nov 24, 2025, 12:05 AM

Previous topic - Next topic

Sorin

Buna seara,

Am incercat sa trimit o factura catre ANAF si am primit un mesaj de eroare: "Codul de autorizare ANAF a expirat si nu s-a putut reinnoi automat"

Incerc sa generez alt cod, cand se deschide browserul selectez token-ul, introduc parola si am parte de o noua eroare:

"Eroare autorizare
Nu s-a putut obține codul de autorizare de la ANAF.

Posibile cauze:
Semnătura electronică NU este înrolată la ANAF pentru acces la eFactura;
Dacă ați intrat de curând în SPV trebuie să închideți complet browserul și să repetați procedura;"

Cum as putea sa remediez problema?

Multumesc!

ameli

Buna ziua,

La anaf.ro puteti intra? Mai exact ca in poza atasata.

Sorin

imi da aceasta eroare

ameli

Daca v-ati reinnoit de curand semnatura trebuie sa ii anuntati si pe cei de la anaf de acest lucru:
anaf.ro/reinnoire

Altfel trebuie sa luati legatura cu providerii semnaturii electronice pentru lamuriri.

Sorin

Nu am schimbat nimic, am avut facturi incarcate zilele trecute, totul a decurs normal, asa cum s-a intamplat in ultimii 2 ani, apoi dintr-o data aceasta eroare! 
Semnatura este reinnoita la inceput de an, atunci am urmat pasii necesari, doar ca de atunci am incarcat zeci de facturi si nu a fost nicio problema

ameli

Faptul ca nu puteti intra nici macar la ANAF indica probleme cu semnatura, trebuie sa luati legatura cu providerul, din pacate nu avem cum sa va ajutam pana atunci.