Export SAGA

Started by DekanAndrei, Apr 01, 2025, 09:54 PM

Previous topic - Next topic

DekanAndrei

Buna seara, pe ultima versiune (Windows), exportul facturii in format XML se face cu acelasi nume, nu preia seria si nr facturii ci ii da in mod predefinit numele F_EXPORT_SAGA_20250401 (ultima insiruire de cifre am dedus ca este data de export). Ideea este ca daca exporti mai multe facturi in acelasi folder in aceeasi zi, face automat overwrite, inainte fiecare factura exportata isi pastra seria si numarul in denumire.

Ati mai patit asta, e o problema generala sau se poate schimba din setari numerotarea de export?

Mersi

Serghei

Este intenționat, pentru că inainte utilizatorii era confuzi, aparea numărul primei facturi în denumirea fișierului și credeau că s-a exportat o singură factură.

Se pare că totuși trebuie să ținem cont și ca este posibil să se salveze și de mai multe ori pe zi, sau chiar se exportă o singură factură. O să investigăm și vom rezolva în versiunea următoare.

DekanAndrei

Cred ca ne referim la lucruri diferite... Inainte de ultimul "update" fisierele se exportau sub forma : serie factura_nr factura_data factura, acum sunt exportate cu "F_EXPORT_SAGA_20250401". Nu inteleg la ce va referiti cand spuneti "credeau ca s-a exportat o singura factura", ca eu exact la asta ma refer, la exportul unei facturi in format XML, care practic acum este spre imoposibil. Deduc ca dvs va referiti la batch export, dar nu stiu cat de optim e sa va raportati la cei care erau "confuzi", ca noi cei care nu suntem confuzi ne complicam viata :)