Info despre trimitere fact catre ANAF

Started by complexcrinul, Jul 03, 2024, 10:39 AM

Previous topic - Next topic

complexcrinul

salut
folosesc programul de cave timp si sunt f multumit.
o intrebare. pana acum faceam facturile si le transmiteam catre anaf din programul de facturare. acum iau UBL si il incarc pe e-fact si se valideaza acolo si se trimte catre cumparator. intrebare: mai e necesar sa dau send si de aici din program? ca imi apare ca nu a fost transmisa ( de catre program.) stiu ca a fost de pe site de la ei. are ceva sa le las asa? ma gandesc ca nu are rost sa le transmit si din programul de facturare din nou ca numa le-or incurca geniile alea acolo.
Multumesc.

Serghei

Dacă încărcați manual XML-ul în SPV nu are sens să transmiteți și din IceFact (de fapt nici nu puteți face asta, ca ați încărca factura de două ori).

Dar sunt nedumerit de ce s-ar chinui cineva cu SPV-ul din moment ce IceFact trimite factura dintr-o simplă apăsare de buton.

complexcrinul

asa mi s-a cerut sa fie transmis prin e-factura de catre cumparatori. sunt companii multinationale care nu  inteleg ca eu le transmit prin mail in format pdf si programul trimite automat catre ANAF. am patit ca am trimis si au zis ca nu e ok. sa le parvina de la anaf.